Locatie

Het geertelab is verbonden aan de Geertekerk.

Adres 
Geertekerk
Geertekerkhof 23
3511 XC  Utrecht

Per openbaar vervoer
De Geertekerk ligt circa 15 minuten lopen van het Centraal Station, het streekbusstation en het stadsbusstation. Gedetailleerde reisinformatie kunt u vinden via www.9292.nl  of telefoonnummer 0900-9292.

Per fiets
Wanneer u op de fiets naar de Geertekerk komt, kunt u via de fietsrouteplanner van de Nederlandse Fietsersbond uw route plannen.

Per auto
De Geertekerk is met de auto te bereiken vanaf de Catharijnesingel. Via de brug over deze singel rijdt u de Lange Smeestraat in. Vervolgens de tweede straat rechts (Springweg). Dan eerste straat links. Via het Geertekerkhof (waar alleen vergunninghouders mogen parkeren) rijdt u naar de voorkant van de kerk.

Voor een gedetailleerde routebeschrijving van uw eigen vertreklocatie naar de Geertekerk kunt dubbelklikken op bovenstaande plattegrond waardoor u terechtkomt op de website van Google Maps.

Parkeren
Parkeergelegenheid in de directe omgeving van de Geertekerk is schaars is en kostbaar. Op zondagen (met uitzondering van koopzondagen) en ’s avonds na 23.00 uur kunt u gratis parkeren op de Catharijnesingel en in de straten westelijk daarvan. Nabijgelegen parkeergarages zijn te vinden aan de Springweg en in het Stationsgebied.

Auto’s van bezoekers van kerkdiensten op zondagochtend en van rouw- en trouwdiensten, die die slecht ter been zijn mogen, voor zover er ruimte is, op het voorplein van de kerk worden geparkeerd, mits daarvan een schriftelijk bewijs achter de autovoorruit ligt. Dit bewijs kan in de kerk bij de koster worden verkregen.

Voor bezoekers die andere evenementen in de Geertekerk willen bezoeken en beschikken over een gehandicaptenkaart gelden in Utrecht aangepaste regels met betrekking tot parkeren. U vindt deze op de website van de gemeente Utrecht via deze link.

Advertenties